Long time no seen.

Ska dra mig mot Slussen och möta upp Alek vid halv ett. Vi ska till UNF (Nej, jag är varken medlem eller delaktig där) och vara med på tårtbakartävling! Fast det börjar inte förens två, så vi får se vad vi gör under tiden tills dess.

Skulle göra scones nyss, tills jag kom till underfund med att vi inte har någon mjölk hemma. Så jag satte igång och gjorde kycklingbitar istället, som jag inte alls tyckte lät lika gott. Men äta måste man, annars dör man fniss.



17 / 8 - 2011

Hejhejhejhejhej
Idag gick jag upp kvart i sju!
For no reason at all då jag börjar tio.
Blev klar vid åtta och nu har jag absolut inget att göra... Trodde att jag skulle stå och fixa mig i evigheter...

Känns inte så pirrigt att börja ny skola med nya kompisar. Nervositeten kanske kommer senare, haha!'

Trodde det skulle bli mulet och regnigt idag, men nej så blev det inte alls..
Solen skiner och det ser ut att vara svinvarmt ute!
Fick planera om klädval och allt, suck.

Det blev såhär v




Ser sjukt upptryckt ut på bilderna, det bara blev så...


Puss!

The body shop

Undra om det är detta som gör det så himla underbart att duscha?


16 / 8 - 2011

Har haft en superdag med Alek på stan idag!
Vi var förbi vid kungsträdgårdens ung08 ''festival'' och kollade runt och prövade på massa roliga saker.
Sen var vi runt en vända på stan och Alek fick ställa upp som min ''Bögshoppingskompis'' och leta ut kläder som han tyckte passade mig. Vi hittade massa fint, men tyvärr köpte jag inget då jag bara hade 200:- med mig och kände att jag inte kom så långt på det.

Hittade mysiga höstkläder som jag skulle dö för att ha på mig i höst. Gillar hösten mest utav alla årstider. Det är den absolut mysigaste årstiden tycker jag!

Nu ska jag duscha, eller... jag har fuskat och duschat redan egentligen. Men jag hoppade endast in och tvättade håret med bara schampoo för att sedan handdukstorka håret för att sedan kunna lägga in hårinpackning.
Jag använder Redken's  Extreme Rescue Force för skadat hår, pröjsade 400:- hos frisören på NK i Stockholm.
Mitt hår är enormt skadat då jag färgar det konstant och blekte det mycket i vintras och i somras. Håret är inte slitet då jag klipper mig var tredje månad, men kvalitén på håret är bara åt helvete.
Så nu sitter jag här med inpackningen i håret.

Måste börja skölja ut den snart, den ska absolut inte sitta i mer än 15 minuter.
Min inpackning från Redken innehåller mycket proteiner vilket skadat hår behöver. Men för mycket proteiner gör håret bara torrt. Så jag låter inpackningen aldrig sitta i håret över 15 minuter och jag använder den endast 1-2 gånger i veckan.

16 / 8 - 2011

Godmorgon.
Har nyss vaknat av att min lillebror kom in i rummet med ett plommon och frågade ''Mimmi, kan jag äta det här?''
Sweet!

Idag ska jag till ung08 festivalen i Kungsträdgården med Alek. Har ingen lust att göra något alls egentligen. Bara slappa runt och mysa med mig själv. Men det ska bli skönt att komma ut ändå.
Hurrrr vädret ser ut att bli regningt durrrrr
Hej paraply som kommer blåsa upp till parabolanläggning!

Börjar skolan i morgon.
Börjar faktiskt mitt första år på gymnasiet.
Jag ska gå Estet - Musik profil Artist. Inom det programmet får jag hålla på med sång, dans och teater. Men jag ska byta till endast musik i samma skola, teatern lockar mig inte särskilt. Och för det andra vill jag hålla på med musik inte bara sång och dans m.m.
Så jag tror det blir bra i slutändan ändå!

Nu ska jag äta frukost och kanske kolla på Hipp Hipp framför datorn. Behöver muntra upp mig själv eheh.

15 / 8 - 2011

Hej bloggischen.
Idag har jag varit hos min underbara pojkvän och letat efter min svarta kjol som jag har glömt där. Stack hem nästan direkt efter det, vädret var skit, vi båda var trötta och sega och det fanns ingenting att göra.

Kom hem och städade lite i rummet och fräschade upp bland sminket, var nere en runda i Ringen och införskaffade hårfärg som jag sen aldrig använde hahahihihahahehehho.

Har inte ätit någonting alls idag, så jag är rätt vrålhungrig.

Ska knäppa på en Beck-film som jag och mamma hyrde förra veckan när jag var lite nere och inte hade något att göra. Har inte sett klart alla filmer än och de måste lämnas tillbaka i över morgon!
Har även gjort pastasallad med tomat, mozarella och kyckling också som jag tänkte äta till. Gör säkert en kopp te också med myntahonung!




Hoppas ni får en bra kväll!

Kolla vad jag har!!

Igår när jag var hemma hos min kompis Niki så fick jag iranskt godis av henne!
Det är frukt som pressats ihop till en lång platta. Man drar av en bit och lägger på tungan, brukar ha den där tills den är mjuk och då tuggar jag sönder den haha. Smakar jättegott!
Den här var med sur vindruva står det!


14 / 8 - 2011

Vaknade runt kvart över tio idag. Satte mig vid TV:n direkt. Gick en stund till köket och gjorde Kokos-Vanilj te och en smörgås med jordnötssmör.
Nyttigt? - Näe
Gott? - Ja-a!!

Så nu sitter jag nere i gillestugan och funderar på vad jag ska göra av dagen i skitvädret.
Fast egentligen så känner jag inte för att göra något alls, bara vara hemma och slappa runt, ska väl åka till min mamma också någon gång ikväll och handla hårfärg på vägen. Brunt ska det bli!
I och för sig är det redan brunt, men jag hade rött innan så de röda nyanserna tränger sig igenom mitt fina mörkbruna hår, annoying.

Well, well
Nu ska jag gå och duscha och försöka göra något åt min hemska magvärk.

RSS 2.0